Consultanta

De cele mai multe ori avem nevoie de sfatul uni specialist pentru a alege echipamentul care se preteaza cel mai bine aplicatiei noastre.

Pornind de la aceasta nevoie, specilistii Global Tech in vanzari cauta pentru clienti sai cele mai bune solutii tehnice si financiare care sa raspunda din toate punctele de vedere cerintelor si nevoilor pe care acestia le au. De fiecare data prezentam clientilor nostri atat avantajele achizitionarii unui anumite produs sau solutii cat si dezavantajele pe care acestea le ar  putea avea in situatia data.

De multe ori se intampla ca unii clienti sa puna accent doar pe pretul investitiei intiale, acest lucru se datoreaza faptului ca scapă din vedere costurile post-vanzare, productivitatea sau fiabilitatea solutiei alese. In aceste cazuri calitatea si experienta consultantilor Global Tech este foarte releventa, demonstrand cu argumente solide ca o investitie un pic mai mare decat estimarea initiala uneori poate insemna o economie importanta pe termen lung.

Pentru a asigura competitivitatea consulantilor nostri, acestia merg frecvent la cursuri de specializare organizate in colaborare cu furnizorii nostri si nu numai, astfel  asiguram un grad mare de specilizare pe diferite domenii plecand de exemplu de la criteriile de alegere a unui motocultor, la oferirea celui mai bun sistem de irigatii pentru agricultura sau prezentarea de echipamente si tehnologii noi pentru intretinerea spatiilor verzi.

 Pentru ca nevoile clientilor nostri sunt foarte importante pentru noi, colaboram cu firme de consultanta pentru cei care doresc sa acceseze proiecte europene in domeniul agricol pentru modernizarea sau infiintarea de ferme noi.

Compara produse

Nu aveţi produse de comparat

Ai nevoie de mentenanta sau piese de schimb pentru acest produs?
Newsletter

Regulamentul privind protectia datelor