Intretinere si reparatii

Efectuarea la timp a operatilor de intretinere are un rol determinant in durata de viata a unui echipament iar utilizarea de piese de schimb si consumabile originale duce la reducerea costurilor ulterioare reviziei si cresterea fiabilitatii echipamentului. Fiecare echipament are un manual de utilizare si intretinere in care sunt mentionate intervalele service pentru efectuarea reviziilor sau reparatiilor capitale.

Pentru toate produsele comercializate efectuam la sediul clientului (in functie de natura echipamentului) sau la unitatile noastre service, revizii service in garantie sau post-garantie, conform manualului de utilizare si intretinere emis de catre producatorul utilajului sau motorului. Pornind de la numarul de ore de utilizare (luna/an) inca de la livrarea echipamentelor, putem transmite clientilor nostrii oferte de revizii, astfel incat acestia  sa stie de la bun inceput aceste costuri si sa le includa in buget.

Statisticile producatorilor spun ca peste 80% dintre reparatii sunt efectuate dupa producerea defectului si 90% dintre acestea puteau fi evitate.

In cazul echipamentelor care necesita reparatii, in functie de tipul de produs, efectuam in cadrul unitatilor noastre service sau prin echipe mobile, constatari ale defectiunilor aparute la echipamente, oferte de service (piese si manopera inlocuire) si reparatii. Pentru toate serviciile prestate se acorda garantie de pina la 6luni, in functie de produs si piesele inlocuite.

Tehnicienii nostri de service au o experienta bogata pe partea de servisare si  participa in mod regulat la cursuri de specializare organizate de catre producatori. 

Compara produse

Nu aveţi produse de comparat

Ai nevoie de mentenanta sau piese de schimb pentru acest produs?
Newsletter

Regulamentul privind protectia datelor